Reference i radovi

Pregledajte naše posljednje web radove i popis referenci.

Webshop Redizajn Odoo

Široku paletu mješavine sokova od aronije, jabuke, mandarine, šipka te divljeg šipka pronađite na webshopu Naronija.hr

https://www.naronija.hr/

Projekt Naronija provodi firma Okusi Neretve d.o.o.

Pokretanjem projekta Naronija, startali su s uzgojem i otkupom domaćih neretvanskih proizvoda koji se prerađuju u konačne proizvode - prirodne sokove bez dodataka - šećera i konzervansa.

Plantaže s kojih poduzeće dobiva sirovine nalaze se na području stare antičke Narone, po čemu je projekt i dobio ime, a Naronija je veoma brzo postala neretvanski brend i hit u Hrvatskoj.

To novo ime objedinjuje u sebi priču o mediteranskoj povijesti i kulturi, o tlu i plodnosti, s pričom o rajskom voću iz novog svijeta, o ekologiji, zdravoj ishrani i ljekovitostima.

Proizvodnja sokova je pokrenuta 2012. godine s uzgojem aronije. Poslovno poduzetnička ideja pala je na plodno tlo, što potvrđuje i široka paleta mješavine sokova od aronije, jabuke, mandarine, šipka te divljeg šipka.

Saznajte više Posjetite web

Web stranica Redizajn Vizualni identitet Odoo

Stolarija Bajlo iz Zadra proizvodi i ugrađuje ALU i PVC stolarije

https://www.stolarijabajlo.hr/

Stolarija Bajlo je renomirana tvrtka čiji kupci svjedoče promptnom odazivu, vrhunskoj kvaliteti usluge, suvremenom i funkcionalnom proizvodnom programu koji je usmjeren na suvremene zahtjeve tržišta i sve veću potrebu za očuvanjem okoliša i štednjom energije, a tvrtka ujedno odiše obiteljskim vrijednostima koje je čine prepoznatljivom: susretljivošću, ljubaznošću i stručnošću osoblja.

Široka paleta prozora i vrata iz njihove ponude zadovoljit će vaše potrebe bez obzira stavljate li pri odabiru naglasak na ekonomičnost, energetsku učinkovitost, trajnost, dizajn, ekskluzivnost ili na sve navedeno zajedno.


 

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Vizualni identitet Odoo Društvene mreže

Stvari za svaku priliku pronađite u webshopu Artella.eu

https://www.artella.eu/

Preko 20 godina iskustva kreiranja proizvoda po mjeri za muzeje, izložbe, te Vaše domove.

U webshopu pronaći ćete trendi dekoracije, kolekcije za dekoraciju te ostale proizvode koji će pružiti smisao svakom prostoru.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Programiranje po mjeri Odoo

Veliku ponudu piva pogledajte u web trgovini Goblet Beer Store

https://www.gobletbeerstore.com/

Goblet Beer Store webshop je online trgovina s više od 600 brandova odabranih craft piva i jednom jasnom misijom - osigurati jednostavan pristup lokalnim i regionalnim mikro pivovarama kao i najpoznatijim svjetskim craft beer brandovima.

Njihova selekcija uključuje sjajne Britanske, Skandinavske i druge zapadnoeuropske mikro pivovare, kao i lokalne mikro pivovare jugoistočne i istočne Europe.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Programiranje po mjeri Odoo

Aromara - Pionir aromaterapije u Hrvatskoj

https://www.aromara.hr/

Tvrtka Aromara d.o.o. iza sebe ima dugu prisutnost i značaj u području aromaterapije. Bogato iskustvo, znanje i tradicija iznjedrile su 100% prirodne proizvode za ljepotu i zdravlje usmjerene na pružanje jedinstvenih, učinkovitih rješenja za različite tegobe.

U njihovom asortimanu naći ćete i čista eterična ulja vrhunske kvalitete, blendove – mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja i hidrolate.

Saznajte više Posjetite web

Web stranica Dizajn Vizualni identitet Odoo

Za uvođenje brenda obratite se tvrtki Glovia d.o.o.

https://www.glovia.hr/

Tvrtka Glovia d.o.o. bavi se građevinsko-obrtničkim i instalaterskim radovima, upravljanjem i tehničkim održavanjem poslovnih objekata, uvođenjem brendova i prodajom nekretnina.

Glovia tim čine i ovlašteni projektanti koji prema želji investitora i njihovim standardima projektiraju te ishoduju potrebne suglasnosti i odobrenja od strane općina, gradova i/ili trgovačkih centara.

U suradnji s stalnim kooperantima u mogućnosti su izvoditi sve radove prema željama investitora.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Redizajn Programiranje po mjeri Odoo

Bogatu ponudu elektromaterijala i rasvjete pronađite u redizajniranom webshopu LED ART

http://www.ledart.hr/

Tvrtka LED ART d.o.o.  je osnovana 2010. godine na temeljima 11-godišnjeg rada obrta „MEDIA CENTAR“ koji je iz godine u godinu postizao zavidne rezultate, te proširivao svoj asortiman i ponudu. Povećanjem obima posla i asortimana, vlasnik svojom odlukom gasi obrt i otvara tvrtku.

Kako bi svakodnevno što kvalitetnije, brže i točnije izvršavala postavljene zahtjeve, tvrtka LED ART d.o.o. nastavlja sa radom po sljedećem:

 • veleprodaja i maloprodaja elektromaterijala
 • ugradnja elektromaterijala i telekomunikacijske opreme,
 • prodaja, ugradnja i održavanje PVC i ALU stolarije, roleta i žaluzina
 • prodaja i ugradnja Ex uređaja i opreme 
 • prodaja i ugradnja tehničke zaštite prostora, vatrodojave, kontrole pristupa, videonadzora, te održavanje sustava automatike za upravljanje unutar objekata 
 • prodaja, ugradnja i servisiranje sustava grijanja i hlađenja,
 • izvođenje svih vrsta građevinskih radova.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Redizajn Programiranje po mjeri Integracija s Luceed ERP

Za udobnost vašeg doma - redizajnirani webshop Posteljina.hr

https://www.posteljina.hr/

Ponosni što smo stvorili webshop davne 2012. godine pa napravili prvi redizajn 2016. godine - sada smo opet napravili redizajn webshopa Posteljina.hr.

Kad je riječ o posteljini, važna je samo jedna stvar - udobnost. Na njihovom webshopu pronaći ćete sve potrebno za udobnost vašeg doma: posteljine, ručnike, plahte, jastučnice, deke, prekrivače, zavjese...

Saznajte više Posjetite web

Webshop Redizajn Odoo

Redizajn webshopa Simbioza.hr - proizvodi na bazi vulkanskog minerala Zeolita

http://www.simbioza.hr/

Za tvrtku Simbioza j.d.o.o. odradili smo redizajn njihovog webshopa i prijelaz na Odoo poslovno rješenje.

Simbioza.hr prodaje proizvode na bazi vulkanskog minerala Zeolita koji su 100% prirodni i ne sadrže niti jedan sastojak koji nije nastao prirodnim putem. Proizvode se i pune u Hrvatskoj.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Odoo

Nevia estetski i anti-age centar dobila webshop

https://www.nevia.hr/

Nevia estetski i anti-age centar osnovan je u Šibeniku 2005. godine i već više od desetljeća pruža vrhunske stručne tretmane za njegu lica i tijela. 2018. otvara svoja vrata u Zagrebu.

Saznajte više Posjetite web

Web stranica Dizajn Redizajn Programiranje po mjeri

Redizajnirane web stranice tvrtke ELEZ d.o.o.

https://www.elez.hr/

Tvrtka ELEZ d.o.o. osnovana je 1992. godine.

Pod tvrtkom ELEZ d.o.o posluju:

 • Centar Elez
 • Restoran Laguna
 • Pizzeria Kairos
 • Sobe Elez*** te
 • Hotel Marina****, Selce - Crikvenica

Saznajte više Posjetite web

Web stranica Redizajn Programiranje po mjeri

Redizajnirane web stranice restorana Laguna

https://www.restoran-laguna.com/

Restoran Laguna u Zagrebu raspolaže sa dvije moderne i atraktivno uređene sale, Premium Laguna i Grand Laguna, koje primaju od 100-800 osoba. Gastro ponuda se bazira na unaprijed dogovorenim menu-ima od nekoliko slijedova ili u obliku hladno-toplog buffeta.

Profesionalno osoblje, vrhunska gastronomska ponuda, ugodna atmosfera, veliki plesni podij i topao ambijent razlog su zašto restoran Laguna održava dugogodišnju tradiciju svadbenih svečanosti na istočnom dijelu grada Zagreba.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Ukusne odreske i mesne proizvode pronađite u webshopu Meat the King

https://www.meattheking.com/

Meat the King d.o.o. je obiteljski vođena tvrtka koja je u cijelosti posvećena svakom aspektu proizvodnje mesa.

Njihova zajednica uključuje mrežu obiteljskih gospodarstava, ljudi od zanata i stručnjaka za proteinsku prehranu koji su svi zajedno predani istom cilju - stvoriti ukusan i zdrav finalni proizvod.

 

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Vizualni identitet Odoo Društvene mreže

Dječji asortiman za vaše najmlađe i najslađe pronađite u webshopu malac.hr

https://www.malac.hr/

Malac.hr se odvažio napraviti nešto novo za Vaše najmlađe i najslađe! Pokrenuli smo im Webshop na kojem nude kvalitetan licencirani dječji asortiman kako bi i Vaši malci zavirili u čarobni svijet Disney-a i ostalih junaka.

“Naš cilj je opravdati povjerenje koje naši kupci stavljaju pred nas. Ne radi se samo o pronalaženju zanimljivih i novih proizvoda iz našeg asortimana već i o sigurnosti koju naši kupci imaju zbog brze i točne usluge. U budućnosti ćemo nastojati dodatno obogatiti ponudu našeg Malca kako bi zadovoljili mališane svih uzrasta.”

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Programiranje po mjeri Integracija s Luceed ERP Animacije

Najveći izbor uređaja za pročišćavanje vode pronađite u webshopu Poljski dom

https://www.poljskidom.hr/

Tvrtka Poljski dom d.o.o. osnovana je u rujnu 2004. godine u Zagrebu, kao poduzeće za promociju i prodaju filtera za vodu te vodovodnih instalacija.

Program filtera za vodu obuhvaća kućišta te filtere za pročišćavanje vode u domaćinstvu od mehaničkih i kemijskih nečistoća, dok program vodovodnih instalacija obuhvaća lijepljene PVC-C instalacije.

Logo poljskog doma (oblik kuće s kapljicom vode) na najbolji način obuhvaća djelatnost Poljskog doma - sve proizvode koji su povezani s vodom u kući.

U ponudi Poljskog Doma možete pronaći proizvode koji imaju primjenu u vodovodnim instalacijama, instalacijama za centralno grijanje, kanalizaciji, dodatke za instalacije i sitni alat za instalatere te kuhinjske i kupaonske miješalice za vodu.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Redizajn Odoo

Sportsku opremu i rekvizite pronađite u webshopu Alpas Hrvatska

https://www.alpashrvatska.hr/

Jedna od vodećih trgovina sportskom opremom i rekvizitima, tvrtka VEGO SPORT d.o.o. u svom novom i redizajniranom webshopu sa ponosom vam predstavlja vodeći svjetski brand u proizvodnji rekvizita za sve vrste sportova BARRET - sportski rekviziti za šampione, SCHAPER - aluminijski sportski mag sa svim vrstama golova, koševa, mantinela po najvišim standardima europskih sportskih komisija te ALPAS - team sport, sportska odjeća za uspješni kolektiv, idiličan omjer visoke kvalitete i niske cijene.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Obiteljska online trgovina organskih i prirodnih proizvoda Ecobox

https://www.ecobox.com.hr/

U webshopu Ecobox možete kupiti organske i prirodne proizvode za trudnice, bebe i djecu.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Obuću za vaše najmlađe pronađite u webshopu Mali dvorac Store

https://www.mali-dvorac-store.hr/

Webshop Mali dvorac prodaje obuću vrhunske kvalitete, ručne izrade, sa prekrasnim detaljima, za najmlađe uzraste.

Njihovi stručni prodavači sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji dječjih cipela, pomoći će vam odabrati najbolji model za vaše dijete.

Saznajte više Posjetite web

Web stranica Dizajn Programiranje po mjeri

Web stranica trgovačkog lanca Decentia d.o.o.

http://www.decentiazg.hr/

Decentia d.o.o., osnovana 13. studenog 2008. godine, je trgovački lanac koji posluje u više od 30 maloprodajnih trgovačkih objekata na području grada Zagreba.

Od osnivanja do danas tvrtka bilježi stalno širenje prodaje i porast broja zaposlenih. Kontinuiran rast poslovanja omogućuje da se tvrtka financira iz vlastitog poslovanja.

Krajem 2017. godine Decentia je preuzela 7 prodavaonica trgovačkog lanca BIS te je na taj način znatno povećala broj prodavaonica na području Zagreba i postala prepoznatljiv kvartovski dućan koji nudi bogatu ponudu proizvoda, odličnu uslugu i povoljne cijene.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Ponuda vjerojatno najboljih steakova na svijetu u webshopu Gastro Branimir

https://www.gastro-branimir.com/

Gastro Branimir je brand koji djeluje pod tvrtkom Eko Nomad d.o.o. Osluškuju potrebe tržišta te prema tim potrebama organiziraju nabavu, proizvodnju i distribuciju, prvenstveno mesa i mesnih proizvoda, a prema potrebi i ostalih proizvoda hrvatskog sela.

Surađuju sa brojnim poljoprivrednim gospodarstvima iz cijele Hrvatske i na taj način povezuju najbolje hrvatske restorane i domaće proizvođače hrane.

Tako u njihovoj ponudi domaćih proizvoda možete naći jaja i meso peradi, meso i proizvode od banijske šare, mangalice, turopoljske i crne slavonske svinje, eko teletinu i junetinu, domaće sireve, itd.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Webshop Amarilli - odjeća za svakoga

http://www.amarilli.hr/

Amarilli je obrt za trgovinu osnovan 2019. godine te se bavi prodajom odjeće i obuće te izradom i prodajom modnih dodataka i rukotvorina.

Glavni cilj im je zadovoljan kupac, kvalitetan proizvod i pozitivno iskustvo kupnje preko interneta.

Kod njih možete pronaći visokokvalitetnu odjeću i obuću koja može postati odraz vašeg karaktera. Pažljivo čuvanje odjeće i obuće prilikom skladištenja i dostave omogućuje da odjeća i obuća ostane neoštećena i kvalitetna.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Kvalitetna obuća svjetskih brandova - webshop Nicholas Shoes Zagreb

http://www.nicholasshoes.hr/

Nicholas shoes jedna je od najekskluzivnijih trgovina muškom obućom u gradu Zagrebu. Nalazi se na adresi Ilica 37, otvorena je u prosincu 2015. godine.

U njihovoj ponudi možete pronaći brandove luksuzne obuće koji su jedni od svjetskih ekskluzivnih brendova prepoznatljivih po svojem dizajnu i vrhunskoj kvaliteti.

U ponudi Nicholas shoes-a nalaze se brandovi: Hogan, Philipp Plein i Filling pieces.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Webshop frizerskog salona Teuta

https://www.teuta-salon.hr/

Ponosni smo što smo izradili webshop za poznatu frizersku stilisticu Teutu Mesaroš!

Njezin frizerski salon Teuta osvojit će vas kreativnom i profesionalnom uslugom te visokoeduciranim timom stručnjaka koji se posvećuje svakom klijentu individualno.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Programiranje po mjeri Integracija s Luceed ERP

Centralno mjesto za kupovinu kave - Kapsule za kavu webshop

http://www.kapsulezakavu.hr/

Kapsule za kavu su novi hrvatski webshop koji želi postati centralno mjesto za vašu kupovinu kave.

Predana su ekipa stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a vaše zadovoljstvo im je na prvome mjestu.

Webshop Kapsule za kavu sadrži najveću ponudu kapsula kave na jednom mjestu. Bogati asortiman renomiranih svjetskih proizvođača kave sigurno može zadovoljiti želje svih istančanih kavoljubaca.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Programiranje po mjeri Integracija s Luceed ERP

Webshop za uređenje doma Poppys Happy Place

http://www.poppyshappyplace.hr/

POPPYS HAPPY PLACE je novi hrvatski brend proizvoda za uređenje i opremanje doma, čija je temeljna filozofija - biti drugačiji, a istovremeno dopadljiv i ženstven.

Učiniti ritual od svakodnevnih sitnica u vlastitom domu.

Uživati u ljepoti, opustiti se, unijeti radost i pritom biti svoj. Pronaći joie de vivre u malim stvarima koje nas okružuju.

Saznajte više Posjetite web

Webshop Dizajn Odoo

Koko Kids Store - odjevni trendovi za vaše klince i klinceze

Za tvrtku MISANO d.o.o. iz Splita izradili smo webshop koji prati njihovu bogatu ponudu odjevnih trendova i svečanog asortimana za klince i klinceze.

Možete ih posjetiti u Areni Zagreb i Mall of Split!

Saznajte više

Webshop Dizajn Odoo

Ponuda novih i rabljenih građevinskih strojeva tvrtke SMG MACCHINE d.o.o.

https://www.smg.hr/

Tvrtka SMG MACCHINE d.o.o. osnovana 2015. godine, kupcima nudi nove i rabljene građevinske strojeve raznih poznatih i provjerenih proizvođača.

Pored toga, ponudom pokrivaju i dodatke za građevinske strojeve, poluprikolice i prikolice za prijevoz strojeva.

Saznajte više Posjetite web

Redizajn

Redizajn stranice PCshop.hr

Tvrtka Magazin Računalni Sistemi d.o.o., poznata po svom webshopu PCshop.hr, obratila nam se za prijedlog redizajna njihovog weba.

Saznajte više

Web stranica Dizajn Programiranje po mjeri

Poljoprivredna ljekarna Oroz Pharm d.o.o.

http://www.orozpharm.hr/

OROZ PHARM d.o.o. je poduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 1998. godine, registrirano za maloprodaju i veleprodaju poljoprivrednog repromaterijala, te proizvodnju.

Sjedište je u Pleternici gdje se nalazi i maloprodaja, skladište te računovodstvo.

Kao tvrtka s velikim zadovoljstvom istiću suradnju sa svim važnijim tvrtkama i dobavljačima u agrosektoru u Hrvatskoj.

Saznajte više Posjetite web

Web stranica Dizajn Programiranje po mjeri

ARMUS d.o.o. - građevinski materijal, prodaja stambeno-poslovnih objekata

http://www.armus-zg.hr/

Tvrtka ARMUS d.o.o. bavi se prodajom građevinskog materijala, izgradnjom, adaptacijama i prodajom stambeno-poslovnih objekata i apartmana te izvođenjem elektromontažnih radova.

Izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i apartmana za tržište preuzeli su ulogu investitora i graditelja. Nabavu i opremu ostvaruju preko svoje tvrtke, a svoje proizvode, visokokvalitetne poslovno-stambene objekte i apartmane, samostalno predstavljaju na tržištu.

Društvo surađuje s velikim javnim naručiteljima kao što je HEP ODS d.o.o. za kojeg vrše uslugu revitalizacije mjernih mjesta te zamjene brojila električne energije kojima ističe ovjerno razdoblje na području Republike Hrvatske.

Saznajte više Posjetite web

Autoservisi

 • AUTO-MOTO CENTAR ZAGREB D.O.O.
 • AUTOSERVIS ŠARE
 • U.O. AUTO SERVIS PAVIČIĆ

Discotheque

 • Dallas Noćni Klub
 • GROOVE CLUB
 • SOKOL KLUB
 • THE BEST DISCOTHEQUE

Firme

 • AIPK D.O.O.
 • AUTO STIL93
 • BITNET D.O.O.
 • CAR HERC d.o.o.
 • DŽAJIĆ PROMET d.o.o.
 • EKO POSLOVI D.O.O. (EX. PERPLEX USLUGE)
 • ELEZ
 • ENERGO GG d.o.o.
 • FELIX FELICIS D.O.O.
 • Formatic d.o.o.
 • GELD MODA
 • GERMANIA SPORT
 • HARDSOFT D.O.O.
 • HRVATSKE AUTOCESTE
 • Ivić Catering & Banqueting
 • LMK INTERNACIONAL D.O.O.
 • LUKAČ D.O.O.
 • MACAN-IVČEK CIPELE
 • Mama Voli Gabi d.o.o.
 • MUZEJ PREKINUTIH VEZA
 • NEMEC ART
 • OPTIKA KNEZOVIĆ
 • OROZ PHARM D.O.O.
 • POLJSKI DOM d.o.o.
 • POSTELJINA.HR
 • RiS INOX
 • SGC - Svetoklarski Gospodarski Centar
 • SPOSA Vjenčanice
 • SREBRA SYSTEM D.O.O.
 • STYROTHERM D.O.O.
 • TEMPO-STAR d.o.o.
 • TERA DOBRA D.O.O.
 • TOJER D.O.O.
 • TOJER KOMUNIKACIJE D.O.O.
 • TOKARIJA SLAMAR D.O.O.

Hoteli

 • CAMP MANDARINO
 • DARUVARSKE TOPLICE
 • ELEZ HOTEL
 • HOTEL KORSAL
 • HOTEL MIRNI KUTAK
 • Hotel Zvonimir Otočac
 • Villa Mali Raj

Knjigovodstveni servisi

 • BENETA TRGOVINA D.O.O.
 • EKONOMIK D.O.O.
 • IVATES j.d.o.o.
 • LIAMA USLUGE D.O.O.
 • MED-OR ODRŽAVANJE D.O.O.
 • MRKVA d.o.o.
 • NIGOS SAVJETOVANJE D.O.O.
 • POSLOVNA IVA J.D.O.O.
 • RAČUNOFIN D.O.O.
 • SJENOKOŠA D.O.O.
 • STOJMERIĆ D.O.O.
 • TECOM D.O.O.
 • TIAN GRAD d.o.o.
 • TOPIĆ d.o.o.

Trgovine

 • Aura proizvodi d.o.o. - Natura Croatica
 • BADRA D.O.O.
 • BANG & OLUFSEN
 • BAVEGO PROMET d.o.o.
 • COPY ZOMA d.o.o.
 • DECENTIA MARKET PLUS
 • DISKONT OPTIMUM D.O.O.
 • FIMEL GRAND D.O.O.
 • Formalis d.o.o.
 • Frizerski studio Fluid
 • KRUŠĆICA TRG. I PEKARA VL. M. VUKELIĆ
 • LAnet d.o.o. - Mobile Phone Shop
 • LP-COMMERCE D.O.O.
 • Nadin uvoz izvoz d.o.o.
 • NOSTALGIJA, OBRT ZA TRGOVINU
 • OCULARIA D.O.O. OPTIKA 5
 • ORTOSOLESA D.O.O.
 • P. PALIĆ D.O.O.
 • PEKARNICA KLAKA
 • ROBERTO obuća
 • ROSEMARI d.o.o.
 • STILPAK PROMET D.O.O.
 • T.O. "PALMA"
 • TRADATE - ALPEZA MARTINA PROIZ.
 • TRGOVAČKI OBRT
 • Trgovački obrt "LEUT"
 • TRGOVINA ANA d.o.o.
 • TRGOVINA ZAGREB OBRT
 • Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o.
 • ULTRAVIRES D.O.O.
 • Vesna SPOSA modna kuća
 • VV-OBUĆA-TRGOVINA D.O.O.

Ugostiteljstvo

 • AKADEMIJA
 • Bistro Forte – Pizza & Pasta
 • BISTRO RIBIČ
 • Bistro Šika - Kruge
 • Caffe & Night Bar "BAMBOO"
 • Caffe & Whiskey bar Mr. Jack
 • Caffe Bar Red Baron
 • Caffe bar Sveučilišna
 • CAFFE DONNA & ENIGMA
 • Catering GTi
 • Club Red Carpet
 • COOPER CAFFE BAR
 • ČUJIĆ GRILL Pečenjarnica
 • DALEKOŽAR D.O.O.
 • DARIO UGOSTITELJSTVO D.O.O.
 • Delicija Libanesi
 • GURMAN UGOS. TRG. OBRT
 • HLM D.O.O.
 • INBAR - Cafe bar, Noćni klub
 • KARNI D.O.O. BISTRO MALI, ALI
 • KILL GRILL
 • LEDENI CAFFE BAR
 • LIKX UGOSTITELJSTVO D.O.O.
 • Merak - Bar & Grill
 • Mikina Klet Restaurant
 • Pek Snack - Arena Centar
 • PEPPER'S BAR
 • PIVNICA GAJ
 • PIZZA CUT DUCK
 • Pizzeria & spaghetteria Mihita
 • PIZZERIA DVOJKA
 • PIZZERIA HELENA
 • PIZZERIA KUGLANA
 • PIZZERIA MASLINA vl. N. VUZEM
 • PIZZERIA MOZZART
 • Pizzeria Mr. Jack
 • PIZZERIA RESTAURANT BIGY
 • PUNTIJARKA PLAN. DOM I. PAČKOVSKI
 • RESTORAN GLADNE OČI
 • Restoran Mali raj
 • RESTORAN OLIVA
 • Restoran stari Fijaker 900
 • RESTORAN ZAGREBAČKI BIJELI
 • Roko Club & Lounge
 • SANDYX D.O.O.
 • STRIBOR caffe bar
 • TRG. I PROIZ. OBRT DELIKATES IVIĆ - DALMATINSKA KUĆA
 • U. O. "CVJETNO"
 • U.O. KAPUCINER
 • UGOST. I MJENJA. GRGIC
 • Zeus Faber Caffe bar&Pizzeria
Sve reference, njih više od 300 dostupno je na zahtjev...

Postanite i Vi naš partner!

Kontaktirajte nas

+385 (0)91 6183 300