Usluge

Izrada web stranica i webshopova po mjeri

Drugačiji. Brži. Ispred konkurencije.

Izgradimo zajedno Vaš novi web!

Dizajniramo i programiramo web stranice i webshopove integrirane s Luceed ERP ili Odoo ERP/CRM sustavom.

Programiramo i dodatne web aplikacije za Vaš webshop po želji.

 

Vlastiti dizajn i kôd

Sami dizajniramo i pišemo programski kôd dok niste apsolutno zadovoljni. Ne oslanjamo se na gotova rješenja.

Moderan dizajn

Suvremen dizajn i visoka tehnička kvaliteta izrade Vaših stranica dobar su način da se kvalitetno predstavite potencijalnim korisnicima.

Sigurnost i pouzdanost

Sprječavamo neželjene hakerske upade u vaše web stranice i nadziremo ih 24 sata dnevno.

Podrška i nadzor

Uvijek se može dogoditi nepredviđeni problem. Zato se oslonite na našu pomoć.

Birajte...

HT PayWay ili CorvusPay
sustav naplate karticama za Vaš webshop

Da bi kupci u Vašem webshopu mogli plaćati karticama -
Vaš webshop integriramo sa PayWay ili CorvusPay sustavom za kartično plaćanje.

HT PayWay

PayWay je virtualni POS sustav Hrvatskog telekoma koji omogućava online naplatu proizvoda i usluga putem najsuvremenijih sigurnosnih metoda te postupaka za zaštitu privatnih i autorizacijskih podataka.

PayWay je poveznica između Vašeg webshopa s bankama prihvatiteljima kartičnog plaćanja koja vam omogućuje naplatu kreditnih i debitnih kartica iz bilo kojeg dijela svijeta.

CorvusPay

Corvus Pay je od strane Hrvatske narodne banke licencirana institucija za platni promet koja nudi uslugu iniciranja plaćanja.

Kupcima i trgovcima na Internetu usluga donosi automatizaciju virmanskog plaćanja. Kupcima omogućava izvršavanje plaćanja na web prodajnim mjestima direktno s njihovih računa na račune trgovaca, kao da plaćaju Internet ili mobilnim bankarstvom, bez korištenja kartica. Brži tijek novca i trgovcima online dostupne informacije o statusima tih transakcija ubrzavaju isporuku roba i usluga.

Što nas korisnici najčešće pitaju?

Ne. Mi ručno programiramo kompletna web rješenja uz koja dolaze i ručno isprogramirani admin sustav po mjeri (naš vlastiti custom-made CMS) ili radimo webove/webshopove u Odoo ERP sustavu uz moguće dodatno programiranje po želji.
Pod običnom web stranicom smatra se web do 10-tak podstranica, jednostavnom kontakt formom i Google kartom. Najčešće ovisi o dostavi potrebnih materijala od naručitelja. Kada su dogovoreni dizajnerski detalji, odmah slažemo “klikabilni” dizajn stranice i punimo dostavljenim ili privremenim sadržajem. U idealnom slučaju, izrada običnog weba traje tjedan do dva. Ako naručitelj kasni sa dostavom potrebnih materijala (sadržaj, slike...) ili se ne može dogovoriti oko dizajnerskih sitnica, cijeli projekt traje dulje uz napomenu da ograničavamo broj izmjena.
Ako radimo webshopove koji se integriraju sa Luceed ERP-om, cijeli projekt od dizajniranja cijelog sustava do programiranja u potpunosti prilagođeno Vašem poslovnom modelu može trajati i do 6 mjeseci. U to je uključeno snimanje Vašeg poslovnog modela, Vaše želje (npr. specijalni zahtjevi koje niti Luceed ne sadrži za potrebe Vašeg poslovanja), dizajn i izrada webshop stranice te izrada admin sustava po mjeri preko kojeg upravljate cijelim webshopom i vršite sinkronizaciju s Luceedom.
S obzirom da je Odoo ERP rješenje koje ima dosta toga gotovog, od podešavanja samog Odoo ERP-a, dizajna do gotovog i funkcionalnog webshopa, integracije kartičnog plaćanja - u pravilu mjesec dana do dva mjeseca. Iznimno, ukoliko imate specijalne želje ili specifični poslovni model za koji je potrebno dubinski prilagoditi Odoo ERP, trajanje može biti iznad dva mjeseca.