Usluge

Izrada web stranica i webshopova po mjeri Česta pitanja Plaćanja u webshopovima Reference

Drugačiji. Brži. Ispred konkurencije.

Izgradimo zajedno Vaš novi webshop!

Dizajniramo i programiramo web stranice i webshopove integrirane s Luceed ERP ili Odoo ERP/CRM sustavom.

Implementiramo više načina plaćanja za Vaše kupce. Pogledajte podržana plaćanja karticama u našim webshopovima.

Programiramo i dodatne web aplikacije za Vaš webshop po želji.

Pomažemo prilikom otvaranja društvenih mreža savjetima.

 

Vlastiti dizajn i kôd

Sami dizajniramo i pišemo programski kôd dok niste apsolutno zadovoljni. Ne oslanjamo se na gotova rješenja.

Moderan dizajn

Suvremen dizajn i visoka tehnička kvaliteta izrade Vaših stranica dobar su način da se kvalitetno predstavite potencijalnim korisnicima.

Sigurnost i pouzdanost

Sprječavamo neželjene hakerske upade u vaše web stranice i nadziremo ih 24 sata dnevno.

Podrška i nadzor

Uvijek se može dogoditi nepredviđeni problem. Zato se oslonite na našu pomoć.

Podržana plaćanja u Vašem webshopu

HT PayWay, CorvusPay i WSpay
sustav naplate karticama za Vaš webshop

Pored standarnih načina plaćanja po predračunu, pouzeću, PayPalu, da bi kupci u Vašem webshopu mogli plaćati karticama -
Vaš webshop integriramo sa PayWay ili CorvusPay ili WSpay sustavom za kartično plaćanje.

Trebate samo izabrati jedan od tri navedena pružatelja usluga kartičnog plaćanja i mi ćemo Vas dalje uputiti u postupak!

HT PayWay

PayWay je virtualni POS sustav Hrvatskog telekoma koji omogućava online naplatu proizvoda i usluga putem najsuvremenijih sigurnosnih metoda te postupaka za zaštitu privatnih i autorizacijskih podataka.

PayWay je poveznica između Vašeg webshopa s bankama prihvatiteljima kartičnog plaćanja koja vam omogućuje naplatu kreditnih i debitnih kartica iz bilo kojeg dijela svijeta.

CorvusPay

Corvus Pay je od strane Hrvatske narodne banke licencirana institucija za platni promet koja nudi uslugu iniciranja plaćanja.

Kupcima i trgovcima na Internetu usluga donosi automatizaciju virmanskog plaćanja. Kupcima omogućava izvršavanje plaćanja na web prodajnim mjestima direktno s njihovih računa na račune trgovaca, kao da plaćaju Internet ili mobilnim bankarstvom, bez korištenja kartica. Brži tijek novca i trgovcima online dostupne informacije o statusima tih transakcija ubrzavaju isporuku roba i usluga.

WSpay

WSPay - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu

Kao lideri u inovacijama i pružanju novih mogućnosti plaćanja od 2004. do danas WSPay je postao PSP (Payment Service Provider) koji omogućuje povezivanje različitih kanala prodaje sa jednim ili više kartičara te sa više različitih načina plaćanja.

WSPay kao PSP omogućuje spajanje prodajnog mjesta online shopa sa jednim ili više kartičara i omogućuje naplatu korištenjem različitih kartičnih brandova - kreditnih kartica kao što su DINERS, JCB, DISCOVER, Mastercard, Visa i Maestro, ali i naplatu sa drugim sredstvima plaćanja PayPal, Sofort, Giropay te ostali načini plaćanja.

Što nas korisnici najčešće pitaju?

Ne. Mi ručno programiramo kompletna web rješenja uz koja dolaze i ručno isprogramirani admin sustav po mjeri (naš vlastiti custom-made CMS) ili radimo webove/webshopove u Odoo ERP sustavu uz moguće dodatno programiranje po želji.
Pod običnom web stranicom smatra se web do 10-tak podstranica, jednostavnom kontakt formom i Google kartom. Najčešće ovisi o dostavi potrebnih materijala od naručitelja. Kada su dogovoreni dizajnerski detalji, odmah slažemo “klikabilni” dizajn stranice i punimo dostavljenim ili privremenim sadržajem. U idealnom slučaju, izrada običnog weba traje tjedan do dva. Ako naručitelj kasni sa dostavom potrebnih materijala (sadržaj, slike...) ili se ne može dogovoriti oko dizajnerskih sitnica, cijeli projekt traje dulje uz napomenu da ograničavamo broj izmjena.
Ako radimo webshopove koji se integriraju sa Luceed ERP-om, cijeli projekt od dizajniranja cijelog sustava do programiranja u potpunosti prilagođeno Vašem poslovnom modelu može trajati i do 6 mjeseci. U to je uključeno snimanje Vašeg poslovnog modela, Vaše želje (npr. specijalni zahtjevi koje niti Luceed ne sadrži za potrebe Vašeg poslovanja), dizajn i izrada webshop stranice te izrada admin sustava po mjeri preko kojeg upravljate cijelim webshopom i vršite sinkronizaciju s Luceedom.
S obzirom da je Odoo ERP rješenje koje ima dosta toga gotovog, od podešavanja samog Odoo ERP-a, dizajna do gotovog i funkcionalnog webshopa, integracije kartičnog plaćanja - u pravilu mjesec dana do dva mjeseca.
Iznimno, ukoliko imate specijalne želje ili specifični poslovni model za koji je potrebno dubinski prilagoditi Odoo ERP ili izradu Odoo teme po mjeri, trajanje može biti i iznad dva mjeseca.
  • Plaćanje po predračunu (ponudi), virmanom
  • Plaćanje po pouzeću (kupac plaća dostavljaču na svojim vratima)
  • Plaćanje kreditnim i debitnim karticama, jednokratno ili na rate (ovisno kako se dogovorite sa pružateljem usluga kartičnog plaćanja i svojom bankom). Pružatelje usluga kartičnog plaćanja koje implementiramo su: HT PayWay, CorvusPay i WSpay.
  • Plaćanje putem PayPala
Prvo se morate obratiti jednom pružatelju usluga kartičnog plaćanja (HT PayWay, CorvusPay ili WSpay) te s njim dogovoriti koje kartice će prihvaćati Vaš webshop i hoće li od kupaca prihvaćati mogućnost plaćanja na rate. Ovaj dio uključuje i dogovor s bankom u kojoj imate otvoren poslovni račun. Postupak i rješavanje birokracije traje do mjesec dana.
Nakon toga, od pružatelja usluga kartičnog plaćanja dobivate podatke za testnu i produkcijsku okolinu koje prosljeđujete nama. Mi implementiramo u Vaš webshop odabranog pružatelja kartičnog plaćanja, vršimo testiranje unutar jednog tjedna u testnoj okolini.
Po završetku cijelog projekta i po Vašem odobrenju, ponovno testiramo u jednom danu i puštamo produkcijski način rada sa karticama.
Besplatno otvaramo i implementiramo Google Analytics u Vaše webove. Nakon završenog projekta pokažemo Vam kako i gdje pratite posjete i dalje možete samostalno svaki dan imati točan uvid koliko imate posjetitelja na svom webu i što se najviše gleda na Vašem webu.
Dizajniramo.
Ukoliko Vam za Vaš web/webshop nije dovoljna standardna Odoo tema - možemo je dublje prilagoditi ili dizajnirat novu temu po mjeri (uz posebni dogovor).
Primjere Odoo webova i webshopova sa jedinstvenim dizajnom možete pronaći u našim referencama.
Možemo Vam pomoći prilikom otvaranja društvenim mreža savjetima, pa čak i pripremom grafičkog materijala za društvene mreže (uz posebni dogovor) ali ne vodimo društvene mreže za Vas.
Za marketing i izradu oglasa pružamo samo savjete te eventualno pripremu grafičkog materijala (uz posebni dogovor).